Съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков определи  като маркетинг трик предложението

...
Съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков определи  като маркетинг трик предложението
Коментари Харесай

Петков: Маркетинг трик е предложението Гвоздейков да оглави предизборния щаб

Съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков определи  като маркетинг трик предлагането на Борисов Георги Гвоздейков да оглави предизборния щаб. Купеният избор ще бъде невиждан, сподели още Кирил Петков.

 

Борисов и Пеевски ловко вършат маркетингов трик, при който поставят името на Георги Гвойздейков начело, с цел да си осъществят всички задания за платен избор в безусловно цялостната съгласуваност - от вътрешния министър до основния секретар на Министерство на вътрешните работи, разяснява Кирил Петков.

 

Той напомни, че Гвоздейков е изключен от Политическа партия.

 

Да оправдаят и да могат да замажат очите на хората през името на Гвоздейков, а напълно да държат контрола в личните си ръце. Според мен купеният избор ще бъде невиждан на тези избори, сподели съпредседателят на Политическа партия.

 

Според водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова поддръжката на Бойко Борисов за Георги Гвоздейков е доказателство, че служебното държавно управление е на Борисов и той подрежда на Гвоздейков какво да прави.

 

" От първия ден твърдим, че това е политическо държавно управление на ГЕРБ, по този начин, че евентуално му споделя какво да прави. Да забележим дали ще го извърши ", сподели Нинова.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР